07:18 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Mπορεί η Σαμάνθα και η Αντζελίνα να πιάστηκαν στα χέρια για μια... ανθοδέσμη, την Τετάρτη (23/09) στο «Bachelor» του ALPHA, αλλά -επί της ουσίας- διεκδικούσαν κάτι από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η «μάχη» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου έχει «ανάψει» και έτσι, στο επεισόδιο του «Bachelor» που προβλήθηκε την Τετάρτη (23/09) στον ALPHA, η Σαμάνθα και η Αντζελίνα πιάστηκαν στα χέρια για μια... ανθοδέσμη. 

Ειδικότερα, σε μια από τις δοκιμασίες, ο Παναγιώτης πετούσε ανθοδέσμες στις υποψήφιες με τη βοήθεια ενός καταπέλτη και εκείνες έπρεπε να πιάσουν όσο τον δυνατόν περισσότερες.

Η Σαμάνθα και η Αντζελίνα, όμως, έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον... «Bachelor» διεκδίκησαν μια ανθοδέσμη με αρκετή δύναμη, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια!

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και μια από τις δύο έπεσε κάτω, με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες να μην κάνουν το παραμικρό για να τις χωρίσουν, αλλά ευτυχώς η κατάσταση ηρέμησε γρήγορα, με την Αντζελίνα να αναδεικνύεται νικήτρια της «μονομαχίας».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης δήλωσε το εξής:

«Καθώς είδα τα κορίτσια να μονομαχούν, η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα. Παρ' όλα αυτά, κατάλαβα ότι το θέλουν πάρα πολύ και με διεκδικούν με αυτόν τον τρόπο».
Tags:
Παναγιώτης Βασιλάκος, Alpha, The Bachelor
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK