09:16 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Για τη μη συμμετοχή της Σοφίας Μουτίδου στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» μίλησε, την Πέμπτη (24/09), ο Χάρης Ρώμας που είναι και εκ των σεναριογράφων της σειράς και είπε, μεταξύ άλλων, πως «δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να επαναφέρουμε τον ρόλο της "δασκάλας"».

Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε, την Πέμπτη (24/09), για το ενδεχόμενο επιστροφής της Σοφίας Μουτίδου στο «Καφέ της Χαράς» στον ρόλο της «δασκάλας» και, μεταξύ άλλων, είπε πως «δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε». 

Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος, μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Tη συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να τη συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί, γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα, έναν φοβερό ρόλο που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφίας δυνατά. Η "δασκάλα" στο "Καφέ της Χαράς". Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν "Καφέ χωρίς τη δασκάλα δεν γίνεται". Πώς δεν γίνεται; Γινόταν και τότε!».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας είπε πως υπήρξε κώλυμα με τον προγραμματισμό εξαιτίας της συμμετοχής της Σοφίας Μουτίδου στο «Booth» που προβάλλεται στο OPEN, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει -μέσω ενός βίντεο στο YouTube- ότι ο λόγος μη συμμετοχής της στον τωρινό κύκλο της σειράς ήταν εντέλει οικονομικός.

Ειδικότερα, ο Ρώμας σημείωσε:

«Με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε, της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν αυτές οι δεσμεύσεις. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6, μπορεί αν έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή οικονομικές και πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων. Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα».

Από την πλευρά της, η Μουτίδου έχει πει ότι ζήτησε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό από την παραγωγή του «Καφέ της Χαράς», το οποίο και δεν της δόθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως είχε επικοινωνήσει με τον Ρώμα και -σύμφωνα με εκείνη- δεν υπήρξε θέμα με το ωράριο και τη συμμετοχή της στην εκπομπή του OPEN εκ μέρους του σεναριογράφου.

Επισημαίνεται, ακόμα, πως το OPEN δεν είχε πρόβλημα με το ενδεχόμενο συμμετοχής της Μουτίδου στο σίριαλ του ΑΝΤ1 για το οποίο, όπως ανέφερε η ηθοποιός, της είχε γίνει πρόταση για 12 επεισόδια που μειώθηκαν σε πέντε στη συνέχεια.

Πάντως, ο Ρώμας ανέφερε στον Αρναούτογλου το εξής:

«Τώρα μου κάνει εντύπωση πως θέλεις, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί αν θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις πως εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Και αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό».
Tags:
ΑΝΤ1, The 2Night Show, Καφέ της Χαράς, Σοφία Μουτίδου, Χάρης Ρώμας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK