04:53 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (127)
0 0 0
Βρείτε μας

Στα χρώματα του «πολέμου» βάφτηκαν οι παίκτες του «GNTM 3» για τις ανάγκες φωτογράφισης, κατά το επεισόδιο της Δευτέρας (05/10) στο STAR, με τον Αιμιλιάνο να ανάβει «φωτιές» λόγω των επιλογών του για το μειονέκτημα της δοκιμασίας.

Με tribal look και στα χρώματα του «πολέμου» κλήθηκαν να φωτογραφηθούν, τη Δευτέρα (05/10), οι διαγωνιζόμενοι στο «GNTM 3», με τον Αιμιλιάνο να μοιράζει μειονέκτημα σε τρεις παίκτες, όντας νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας. 

Συγκεκριμένα, ο Αιμιλιάνο έδωσε το μειονέκτημα στον Παναγιώτη Π., στη Ρασέλ και στον Δημοσθένη, με τον παίκτη να «ανάβει» φωτιές με τις επιλογές του, καθώς οι τρεις προαναφερθέντες συμμετέχοντες δεν είχαν reference για τη φωτογράφιση.

Χαρακτηριστικά, η Ρασέλ δήλωσε:

«Ξερνάω, πες ότι "δεν τη συμπαθώ"».

Έπειτα, ο Αιμιλιάνο ανέφερε πως θα ήθελε να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Π. και για τον Δημοσθένη τόνισε ότι δεν τον θεωρεί μοντέλο.

Ως προς τη φωτογράφιση, οι παίκτες έπρεπε να ποζάρουν στον φακό του Βασίλη Τοπουζλίδη σαν μαχητές παραλίας στο πλαίσιο διαφημιστικού μηνύματος για αντηλιακό μαζί με κάποια props, τα οποία ο Αιμιλιάνο μοίρασε στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Θέμα:
GNTM 3 (127)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK