15:56 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα δεδομένα ανατράπηκαν, αυτή την εβδομάδα, στο «Big Brother» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, με την παραγωγή να επιβάλει αυστηρή ποινή, τη Δευτέρα (05/10), στην Αφροδίτη και στη Σοφία επειδή παραβίασαν κανονισμούς του παιχνιδιού.

Η Αφροδίτη και η Σοφία, που συμμετέχουν στο «Big Brother» το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, δέχθηκαν αυστηρή ποινή από την παραγωγή του παιχνιδιού επειδή παραβίασαν τους κανονισμούς του. 

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες κάλυψαν τα μικρόφωνά τους ώστε να μην ακούγονται όσα έλεγαν μεταξύ τους, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς μιας και ο ήχος πρέπει να καταγράφεται συνεχώς και αδιάλειπτα.

Ως εκ τούτου, και η Αφροδίτη και η Σοφία τέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση χωρίς δικαίωμα στο βέτο, με την πρώτη να το επιβεβαιώνει, τη Δευτέρα (05/10), κατά τη διάρκεια του live streaming.

​Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι αρχηγός του σπιτιού, αυτή την εβδομάδα, ύστερα από σχετική ψηφοφορία των συγκατοίκων που έγινε, την Παρασκευή (02/10), κατά τη διάρκεια της live εκπομπής, και θα υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Tags:
ΣΚΑΪ, Big Brother
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK