18:14 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του MEGA, και πρόκειται να μοιράζει «Ένα εκατομμύριο γεν» στους νικητές.

Το MEGA μπαίνει σιγά-σιγά στον... στίβο αυτής της τηλεοπτικής σεζόν και έτσι, μετά την πρωινή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, στις 12 Οκτωβρίου, στις 18:40, θα κάνει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, με τίτλο «Ένα εκατομμύριο γεν» και παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. 

Το πρωτότυπο και ελληνικής έμπνευσης τηλεπαιχνίδι σχετίζεται με ερωτήσεις γνώσεων που απαιτούν ευστροφία, ταχύτητα και φυσικά τη στοιχειώδη ενημέρωση.

Οι παίκτες θα βλέπουν πρώτα τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις και, ύστερα, θα εκφωνείται η σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα, να ακούγεται τελευταία.

Το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γεν» υπόσχεται συνεχείς ανατροπές, με τον νικητή να κερδίζει μέχρι και το ποσό που αναφέρεται στον τίτλο και έτσι το πλατό της εκπομπής αναμένεται να παραπέμπει στην Άπω Ανατολή.

Πάντως, για να μην αναρωτιέστε πόσα ευρώ είναι το «Ένα εκατομμύριο γεν», με την τωρινή ισοτιμία, ανέρχεται σε περίπου 8.000 ευρώ.

Tags:
Mega, τηλεπαιχνίδι, Σμαράγδα Καρύδη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK