08:09 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Για τη «μάχη» του με τον καρκίνο στα γεννητικά όργανα, που εντοπίστηκε πριν από μερικούς μήνες, μίλησε, την Τετάρτη (14/10), ο Mike που βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής Mike βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», την Τετάρτη (14/10), και μίλησε για τη «μάχη» του με τον καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

Συγκεκριμένα, ο Mike δήλωσε το εξής στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο και εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου και έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από τη γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες και είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που "πρέπει να την κοιτάξεις" για να μην με τρομάξει».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί, ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένειά και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Μετά το χειρουργείο, δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για πέντε εβδομάδες».
Tags:
ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, The 2Night Show, γεννητικά όργανα, καρκίνος, Mike
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK