11:32 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (177)
0 0 0
Βρείτε μας

Μπροστά στον φακό του επιτυχημένου φωτογράφου Γιώργου Μαλεκάκη φωτογραφήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του «GNTM 3» στη σημερινή δοκιμασία τους.

Μπροστά στον φακό του γνωστού και πετυχημένου φωτογράφου Γιώργου Μαλεκάκη βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του «GNTM 3» στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας τους στο πάρκο ψυχαγωγίας Allou Fun Park.

Τα μοντέλα είχαν στη διάθεσή τους ένα λεπτό, εκτός από τρεις που είχαν μόνο 10 δευτερόλεπτα ώστε να αποδώσουν στις φωτογραφίες τους ένα weird pose, μια πόζα παράξενη, αφού πρώτα είχαν πραγματοποιήσει πτώση, δεμένοι σε ένα κάθισμα και ο Γιώργος Μαλεκάκης στη συνέχεια τους απαθανάτισε, ώστε να επιλεχθεί αργότερα η καλύτερη πόζα.

Ο Γιώργος Μαλεκάκης, ο οποίος σπούδασε οικονομικά στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της φωτογραφίας από το 1991 και έχει συνεργαστεί με δημοφιλή διεθνή περιοδικά, όπως τα Elle, Vogue, Madame Figaro, InStyle, Esquire, Cosmopolitan αλλά και με διάφορες εταιρείες και άλλα brands τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όπως δήλωσε ο φωτογράφος στο τέλος της δοκιμασίας, ο ίδιος πέρασε πολύ καλά, δηλώνοντας πως είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, σημειώνοντας ωστόσο πως μερικά από τα μοντέλα θα μπορούσαν να τα πάνε ακόμα καλύτερα.
Θέμα:
GNTM 3 (177)
Tags:
Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Γιώργος Καράβας, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK