19:02 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 11
Βρείτε μας

Ο Ηρακλής που σχεδόν απογειώθηκε, η Μαριαγάπη αλλά και ο Κωνσταντίνος, έλαβαν μεταξύ άλλων τις καλύτερες κριτικές για τις φωτογραφίες τους.

Ο Ηρακλής, η Μαριαγάπη και ο Κωνσταντίνος άκουσαν από τους κριτές του «GNTM 3» μερικά από τα καλύτερα σχόλια για τις φωτογραφίες τους στο πάρκο ψυχαγωγίας.

Όπως παραδέχθηκαν όλοι οι κριτές, η πόζα του Ηρακλή, ο οποίος σχεδόν απογειώθηκε για την πόζα του, πηδώντας στον αέρα, ήταν από τις καλύτερες, πιάνοντας το νόημα του concept της δοκιμασίας. Χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφήμιση του πάρκου ψυχαγωγίας όπου πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία.

Η πόζα του Ηρακλή στο πάρκο ψυχαγωγίας
© Φωτογραφία : Star Channel
Η πόζα του Ηρακλή στο πάρκο ψυχαγωγίας

Ο Κωνσταντίνος από την άλλη πλευρά, αν και οι κριτές δήλωσαν πως δεν είναι και τόσο πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τη φωτογραφία, η αίσθηση της μόδας που έχει, τον κάνει να έχει το πλεονέκτημα, ακόμα και σε μια κάπως αποτυχημένη φωτογραφία να παρουσιάζεται σωστός. Όπως ειπώθηκε, ο Κωνσταντίνος έχει την αίσθηση της μόδας που έχει και η Βίκυ Καγιά, γεγονός που τον έκανε να δηλώσει χαρούμενος, ενώ με μια δόση χιούμορ είπε πως η δική του φωτογραφία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το Σπίτι του Τρόμου.

Η πόζα του Κωνσταντίνου στο πάρκο ψυχαγωγίας
© Φωτογραφία : Star Channel
Η πόζα του Κωνσταντίνου στο πάρκο ψυχαγωγίας

Όσον αφορά τη Μαριαγάπη, η πόζα που πήρε για τη φωτογραφία ικανοποίησε τους κριτές, οι οποίοι την επαίνεσαν για τον ενθουσιασμό που επέδειξε, σημειώνοντας πως επιτέλους έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η πόζα της Μαριαγάπης στο πάρκο ψυχαγωγίας
© Φωτογραφία : Star Channel
Η πόζα της Μαριαγάπης στο πάρκο ψυχαγωγίας
Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
GNTM 3, GNTM, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Γιώργος Καράβας, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK