22:39 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (203)
0 10
Βρείτε μας

Με δύο κορίτσια να είναι και πάλι υποψήφια προς αποχώρηση, η Ειρήνη τελικά αποχώρησε από το «GNTM 3» αφού η προσπάθειά της δεν ικανοποίησε τους κριτές.

Ο Ηρακλής ήταν τελικά ο νικητής της δοκιμασίας του επεισοδίου του «GNTM 3», που αφορούσε διαφημιστική καμπάνια για ένα πάρκο ψυχαγωγίας, αφού όλοι οι κριτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθειά του. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής στην πόζα του πήδηξε τόσο πολύ, που φαίνεται σαν να πετάει, με τον Δημήτρη Σκουλό να δηλώνει πως κάλλιστα θα προσέφερε τη φωτογραφία στο Allou Fun Park, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, για κανονική διαφήμιση.

Συνεχίζοντας τη διαδικασία της αποχώρησης, στο τέλος έμειναν για ακόμα μια φορά ως υποψήφιες δύο κοπέλες, η Λία και η Ειρήνη, γεγονός που όπως είπε η Βίκυ Καγιά, αποδεικνύει πως σε αυτόν τον κύκλο του GNTM τα κορίτσια φαίνονται πιο αδύναμα από τα αγόρια.

Η Λία και η Ειρήνη αναμένουν την απόφαση για αποχώρηση
© Φωτογραφία : Star Channel
Η Λία και η Ειρήνη αναμένουν την απόφαση για αποχώρηση

Τελικά στο παιχνίδι παρέμεινε η Λία, αν και όπως είπε η Βίκυ Καγιά η φωτογραφία της δεν ήταν καλή και πως ενδεχομένως είναι η τελευταία της ευκαιρία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό η Ειρήνη.

Όπως δήλωσε η ίδια η Ειρήνη λίγο αργότερα, η πεποίθησή της είναι πως θα έπρεπε να αποχωρήσει η Λία, αφού στη συνέχεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

Θέμα:
GNTM 3 (203)
Tags:
GNTM αποχώρηση, Greece's Next Top Model, Γιώργος Καράβας, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK