13:34 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (203)
0 0 0
Βρείτε μας

Η αποτυχημένη προσπάθεια του Κωνσταντίνου αλλά και η απρόσμενη λήψη της Λίας, έφεραν θλίψη αλλά και γέλια μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ταλέντο και τις δυνατότητες που διαθέτει ο καθένας από τους υποψήφιους του GNTM 3 επιδεικνύουν στο σημερινό επεισόδιο, περνώντας μέσα από έναν καταρράκτη για να φωτογραφηθούν.

Η δοκιμασία, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Σκουλός, αφορά σε φυσικά ροφήματα, ενώ όπως είπε, ο καταρράκτης, μέσα από τον οποίο πηδούν οι διαγωνιζόμενοι, δημιουργείται από ένα σύστημα το οποίο διοχετεύει 2.500 λίτρα ενός ειδικού υγρού. Μέσα από αυτά τα 2.500 λίτρα υγρού λοιπόν, ο καθένας θα πρέπει να πιάσει την τέλεια πόζα.

Αυτό που δυσκόλεψε τη δοκιμασία ωστόσο, ήταν το γεγονός πως ο Ηρακλής έπρεπε να δώσει disadvantage -μειονέκτημα- σε τρεις παίκτες, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία για μία μόνο λήψη, ενώ οι υπόλοιποι είχαν στη διάθεσή τους δύο λεπτά. Έτσι, ο Ηρακλής διάλεξε να δώσει το μειονέκτημα στον Δήμο, τη Λία και τον Κωνσταντίνο.

Αυτό το μειονέκτημα φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά τον Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει σωστή λήψη όπως παραδέχθηκαν όλοι, ακόμα και ο ίδιος, αφού πάτησε λάθος.

Η αποτυχημένη φωτογραφία του Κωνσταντίνου
© Φωτογραφία : Star Channel
Η αποτυχημένη φωτογραφία του Κωνσταντίνου

Φανερά θλιμμένος, ο Κωνσταντίνος εξήγησε πως η αποτυχία στην προσπάθειά του, προκλήθηκε από το γεγονός πως πάτησε στη σχάρα όπου κατέληγαν τα νερά του καταρράκτη και αυτό έκανε τη λήψη να μην είναι καθόλου καλή. Συγκίνηση προκάλεσε το αίτημα των υπολοίπων να δοθεί μια ακόμα προσπάθεια στον Κωνσταντίνο, το οποίο όμως οι κριτές αρνήθηκαν.

Η ιδιαίτερη φωτογραφία της Λίας

Μετά από τη στεναχώρια και τη θλίψη που προκάλεσε η αποτυχημένη προσπάθεια του Κωνσταντίνου, η Λία ήταν εκείνη που κατάφερε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αφού έτρεξε για να πηδήξει, αλλά χωρίς να έχει αρχίσει να τρέχει ο καταρράκτης. 

Η Λία πηδάει χωρίς τον καταρράκτη
© Φωτογραφία : Star Channel
Η Λία πηδάει χωρίς τον καταρράκτη

Η συγκεκριμένη στιγμή έκανε τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους, ενώ η Λία παρά το μειονέκτημα που της είχε δώσει ο Ηρακλής, τελικά κατάφερε να κάνει μια λήψη, πηδώντας μέσα από το ειδικό νερό.

 

 

Θέμα:
GNTM 3 (203)
Tags:
Greece's Next Top Model, Γιώργος Καράβας, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK