13:20 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (203)
0 10
Βρείτε μας

Η Ρασέλ με κάποια λόγια της έκανε τον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να θυμώσουν, με τον κύριο Καράβα να τη χαρακτηρίζει αγενή.

Τα νεύρα με τα οποία ξύπνησε η Ρασέλ το πρωί στο σπίτι, όταν και παραπονέθηκε πως δεν κοιμήθηκε καλά επειδή κάποιοι έμειναν ξύπνιοι και έκαναν φασαρία, φαίνεται πως μεταφέρθηκαν και στον χώρο όπου έγινε η δοκιμασία του σημερινού επεισσοδίου του GNTM 3.

Σε κάποια στιγμή που οι κριτές εξέφρασαν πως είναι ανικανοποίητοι από τα αποτελέσματα των περισσοτέρων όσον αφορά στις λήψεις της δοκιμασίας του καταρράκτη, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας αναρωτήθηκαν μήπως φταίει η φτωχή φυσική κατάσταση των διαγωνιζόμενων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Καράβας «κινείστε σε πολύ ρηχά νερά».

Έτσι, ρώτησαν αν ακολουθούν το πρόγραμμα της γυμναστικής και της άθλησης. Όταν ρωτήθηκε η Ρασέλ τι κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, η απάντησή της, χρησιμοποιώντας τα λόγια «κόβω τις φλέβες μου», προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Καράβα, ο οποίος την αποκάλεσε αγενή, ενώ τον λόγο ανέλαβε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που της επεσήμανε πως μόνη της επέλεξε να βρίσκεται στον διαγωνισμό.

Θέμα:
GNTM 3 (203)
Tags:
Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM, Γιώργος Καράβας, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK