15:07 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Έντουαρντ έκανε φάουλ σύμφωνα με τους κριτές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του και για αυτό του αφαίρεσαν χρόνο ως ποινή.

Αν και τρεις από τους διαγωνιζόμενους στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 είχαν disadvantage (μειονέκτημα), το οποίο τους έδωσε ο Ηρακλής, ένας ακόμα λόγω του λάθους τρόπου που εκτέλεσε τη δοκιμασία του, βρέθηκε κατά έναν τρόπο να αποκτά ένα επίσης μικρό μειονέκτημα.

Ο Ηρακλής έδωσε στον Κωνσταντίνο, τον Δήμο και τη Λία το μειονέκτημα της μίας λήψης, που σήμαινε πως θα είχαν μόνο μία ευκαιρία να φωτογραφηθούν περνώντας μέσα από έναν καταρράκτη, ενώ οι υπόλοιποι είχαν στη διάθεσή τους από δύο λεπτά, αλλά ο Έντουαρντ βρέθηκε και αυτός με λιγότερο χρόνο για τις λήψεις του.

Ο λόγος, όπως του επεσήμανε ο coach Γιώργος Καράβας, ήταν πως μετά από τις πόζες του, αντί να ακολουθήσει συγκεκριμένη πορεία ώστε να λάβει και πάλι θέση για τη φωτογραφία του, ο Έντουαρντ ακολουθούσε άλλο δρόμο, από την άλλη πλευρά του πλατό. 

Έτσι, κριτές και υπεύθυνοι αποφάσισαν πως αυτό τον έκανε να κερδίζει χρόνο έναντι των άλλων και για αυτό του αφαίρεσαν 20 δευτερόλεπτα από τη δοκιμασία του.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Γιώργος Καράβας, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά, GNTM, GNTM 3
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK