20:00 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 10
Βρείτε μας

Χωρίς να μπορέσει να παραδώσει μια ικανοποιητική φωτογραφία στους κριτές, ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που αποχώρησε από το GNTM 3.

Ο Δημοσθένης ήταν ο διαγωνιζόμενος που νίκησε στη δοκιμασία του επεισοδίου, η οποία απαιτούσε από τα μοντέλα να περάσουν μέσα από έναν καταρράκτη. Έτσι, με το βραβείο ανά χείρας και με τον Αιμιλιάνο ο οποίος σύμφωνα με τους κριτές είχε τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφία, απόλαυσε τη στιγμή του.

Η φωτογραφία του Δήμου που κέρδισε τη δοκιμασία του καταρράκτη
© Φωτογραφία : Star Channel
Η φωτογραφία του Δήμου που κέρδισε τη δοκιμασία του καταρράκτη

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου

Όσον αφορά στον διαγωνιζόμενο που αποχώρησε, αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχοντας λάβει disadvantage (μειονέκτημα) στην αρχή της δοκιμασίας, είχε την ευκαιρία για μία μόνο λήψη και δυστυχώς απέτυχε να δημιουργήσει κάτι που να είναι ικανοποιητικό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά, ο Κωνσταντίνος απέτυχε να παραδώσει στην ουσία φωτογραφία.

Η αποτυχημένη προσπάθεια για φωτογραφία του Κωνσταντίνου
© Φωτογραφία : Star Channel
Η αποτυχημένη προσπάθεια για φωτογραφία του Κωνσταντίνου

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου προκάλεσε και μερικά σχόλια, με ορισμένους να δηλώνουν ενοχλημένοι που κάποιοι επέδειξαν αδιαφορία κατά την αποχώρηση, ενώ άλλοι εξέφρασαν ικανοποίηση, αφού όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά «κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να κατεβαίνουν από εκεί πάνω που βρίσκονται».

Η Ρασέλ από την πλευρά της, η οποία κατάφερε να πρωταγωνιστήσει -αρνητικά θα μπορούσε να πει κανείς- στο επεισόδιο, δήλωσε στεναχωρημένη με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου αλλά και ευχαριστημένη που μετά από όλα όσα προηγήθηκαν, δεν ήταν η ίδια που έφυγε από τον διαγωνισμό.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Greece's Next Top Model, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Γιώργος Καράβας, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Βίκυ Καγιά, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK