06:12 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 10
Βρείτε μας

Για τα προσωπιά του βιώματα, την μητέρα του που του στάθηκε και τον πατέρα του που τους εγκατέλειψε μίλησε ο Ηρακλής, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στην σκηνή έντασης που καταγράφηκε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ενώ παράλληλα άνοιξε και την καρδιά του, μιλώντας για τη ζωή του.

Όπως ανέφερε αρχικά, έκανε λάθος που άρχισε συζήτηση με τον Ανδρέα, ενώ τον χαρακτήρισε και «κακομαθημένο παιδάκι που είχε πάντα ό,τι ήθελε ενώ δεν χρειάστηκε ποτέ να παλέψει για να επιβιώσει».

Στη συνέχεια, ο Ηρακλής μίλησε για τον εαυτό του, υπογράμμισε πως: «εγώ μεγάλωσα πιο σκληρά, μέσα στην κακοποίηση, τον ρατσισμό και το bullying, τα πέρασα όλα αυτά. Είμαι ευγνώμων γιατί με έκαναν αυτό που είμαι και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που είμαι».

Παράλληλα, ο Ανδρέας αποκάλυψε πως γνώριζε τον Ηρακλή πριν το παιχνίδι και είπε άλλαξε συμπεριφορά κάτι που το μεταφράζει ως «ζήλια».

Το ίδιο από την πλευρά του επικαλέστηκε και ο Ηρακλής λέγοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε να αλλάξει επτά παρέες για αυτό τον λόγο.

«Είμαι ξεχωριστός, και επειδή ήμουν μαύρος έχω δεχτεί bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται, να επιβάλλουν μια δύναμη. Ας πετάξουμε τον μαυρούλη μέσα στον λάκκο με το νερό, ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε τα ρούχα κι αυτό με σκληραγώγησε και είμαι αυτό που είμαι τώρα, διαφορετικά δεν είχα επιζήσει» εξομολογείται ο νεαρός.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτό δεν τα έχει πει στη μητέρα του για να μην την πληγώσει επειδή την αγαπά πολύ, ενώ ξεκινώντας από τη Γερμανία μετανάστευσε σε πολλές χώρες.

Για τον ίδιο, η μητέρα του είναι ο ήρωάς του και έχουν περάσει τόσα και «μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άνδρα χωρίς πατέρα, είναι άλλο level. Δεν ανταπέπιδα, όπως το πιο απλό πράγμα να πω σ' αγαπώ δεν μου βγαίνει εύκολο. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω γιατί μας άφησε και άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να ακουστώ και λίγο πέρα από Ελλάδα για να καταλάβει το λάθος του» κατέληξε ο Ηρακλής.

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
μητέρα, bullying, μαύρο, μαύροι, άνδρας, Μοντέλο, μοντέλα, μόντελινγκ, μόδα, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK