12:07 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Βούρκωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», που προβλήθηκε τη Δευτέρα (09/11), για τη μητέρα του και τη σύζυγό του, οι οποίες δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Δευτέρας (09/11), στο «Ενώπιος Ενώπιω» του ΑΝΤ1 και βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του και στη σύζυγό του, που έχουν «φύγει» από τη ζωή.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε το εξής, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Έχω τρόπους να μιλάω και ας φεύγουν οι άνθρωποι, αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι, δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει, οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις και εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή, αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου, ήταν ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ, σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει, γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες "περνάω αυτό, δώστε μου αυτό". Από την αρχή, το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πώς το έγραψα. Έφυγε το μολύβι και ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν».
Tags:
ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, Νίκος Χατζηνικολάου, Λάκης Λαζόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK