05:54 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (177)
0 0 0
Βρείτε μας

Λύγισε ο Παναγιώτης που συμμετέχει στο «GNTM 3», κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (10/11), καθώς δεν είχε καλή απόδοση και εξομολογήθηκε πως «νιώθει μόνος στο σπίτι» του διαγωνισμού μοντέλων.

Σκούρα τα βρήκε ο Παναγιώτης κατά τη φωτογράφιση αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης (10/11) στο STAR, και λύγισε ύστερα από αυτήν.

Ειδικότερα, με φόντο τη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης, τα επίδοξα μοντέλα πόζαραν για καμπάνια εταιρείας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά.

Ο Παναγιώτης αισθάνθηκε πως δεν είχε καλή απόδοση στο σετ και εξομολογήθηκε, μετά τη φωτογράφισή του, πως «νιώθει μόνος στο σπίτι» του διαγωνισμού και πρόσθεσε πως αν πρόκειται να αποχωρήσει, θα τα θυμάται όλα.

Επιπλέον, ο παίκτης ανέφερε πως δεν έβγαλε το σνομπ ύφος που απαιτείτο επειδή δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά, μιας και δεν συμπαθεί σχεδόν κανέναν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Ακόμα, ο ίδιος είπε ότι γνωρίζει πως αξίζει πολλά ακόμα και από εκείνους που δεν πίστευαν στις ικανότητές τους και, πλέον, έχουν φύγει από το ριάλιτι μοντέλων.

Θέμα:
GNTM 3 (177)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK