22:09 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 10
Βρείτε μας

Τρόμαξαν η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας από την προσπάθεια και τα επικίνδυνα άλματα του Έντουαρντ, στο πλαίσιο της κοινής φωτογράφισής του με τον Δημοσθένη για το «GNTM 3» που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11).

Επικίνδυνη ήταν η προσπάθεια του Έντουαρντ και του Δημοσθένη, στο πλαίσιο της φωτογράφισης του «GNTM 3» που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11) στο STAR, καθώς η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας τρόμαξαν.

Με αφορμή την ταινία «Karate Kid» και το «Kung Fu Panda», οι συμμετέχοντες έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα, σε ζευγάρια και, φυσικά, με απόλυτο συγχρονισμό στον φακό του Mike Tsitas.

Η Λία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι χώρισε τους συμμετέχοντες σε ζευγάρια, με εκείνη και το ταίρι της να έχουν το δικαίωμα πρόβας πριν από τη λήψη, σμίγοντας τον Έντουαρντ με τον Δημοσθένη.

Τα άλματα του Έντουαρντ, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά ψηλά και έτσι παρενέβη ο Καράβας, λέγοντάς του:

«Πρόσεξε, μην χτυπήσεις!».

Μπορεί κάποιοι από τους συμπαίκτες του Έντουαρντ να χαρακτήρισαν τις πόζες του σαν του «τερματοφύλακα», αλλά η Καγιά τρόμαξε από τον τρόπο που ο Έντουαρντ προσγειωνόταν στο τραμπολίνο.

Στο τέλος, παρ' όλη την... επικινδυνότητα των αλμάτων του Έντουαρντ, εκείνος και ο Δημοσθένης έλαβαν πολύ καλά σχόλια από τους κριτές για την απόδοσή τους.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK