03:27 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (203)
0 0 0
Βρείτε μας

«Λανθασμένη» όπως είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ήταν η συνεργασία του Σήφη και του Ανδρέα κατά τη δοκιμασία φωτογράφισης του «GNTM 3», που προβλήθηκε τη Δευτέρα (16/11).

Δύσκολα τα βρήκαν ο Ανδρέας και ο Σήφης, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του «GNTM 3» που προβλήθηκε τη Δευτέρα (16/11) στο STAR, και το σετ τους «ήταν όλο λάθος», όπως επεσήμανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Με αφορμή την ταινία «Karate Kid» και το «Kung Fu Panda», οι συμμετέχοντες έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα, σε ζευγάρια και, φυσικά, με απόλυτο συγχρονισμό στον φακό του Mike Tsitas.

Η Λία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι χώρισε τους συμμετέχοντες σε ζευγάρια, με εκείνη και το ταίρι της να έχουν το δικαίωμα πρόβας πριν από τη λήψη, σμίγοντας τον Σήφη με τον Ανδρέα.

Ωστόσο, ο Σήφης γελούσε κατά τη λήψη, χωρίς να αποτυπώνεται το αίσθημα της «μάχης» στον αέρα και δίχως συγχρονισμό.

Ακόμα, ο Ανδρέας γδύθηκε, με τη Βίκυ Καγιά, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντάς του πως «νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην ταινία "9 1/2 εβδομάδες"».

Η Μαζαρί είπε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες πως ό,τι είδαν σε αυτό το σετ, «ήταν όλο λάθος», και η Καγιά πρόσθεσε ότι «ίσως υπήρχε έστω και μια σωστή λήψη».

Θέμα:
GNTM 3 (203)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK