04:07 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 0 0
Βρείτε μας

Τέσσερις παίκτες επέστρεψαν στο «GNTM 3», στο επεισόδιο που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11), και εκείνοι που βρίσκονταν εξαρχής στο σπίτι του διαγωνισμού, δεν ήταν ιδιαίτερα θετικοί απέναντί τους.

Δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εναπομείναντες συμμετέχοντες του «GNTM 3» οι τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (16/11) στο STAR.

«Έμοιαζε με όνειρο η όλη φάση, τους αγκαλιάζαμε και πανηγυρίζαμε» είπε ο Σήφης, υποδεχόμενος τους παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό, ενώ η Λία δήλωσε πως «ξενέρωσε» γιατί ήταν οκτώ και, πλέον, είναι 12.

Από την πλευρά της, η Ξένια είπε πως ένιωσε πολύ άσχημα από τη συμπεριφορά της Λίας και ο Έντουαρντ ανέφερε πως «δεν ένιωσε κάποιο συναίσθημα για εκείνους που επέστρεψαν, γιατί δεν είχε κάποιο συναίσθημα κατά την αποχώρησή τους».

Η Μαριαγάπη σημείωσε πως «το σπίτι έχει ησυχία» μετά την αποχώρηση της Ρασέλ και ο Ανδρέας είχε τα ίδια συναισθήματα με τη Λία.

Ο Έντουαρντ, τέλος, τόνισε πως το «campaign room» είναι εκ νέου πλήρες σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, τα οποία -όπως ανέφερε- «έχουν ελλείψεις».

Επίσης, ο Αιμιλιάνο σχολίασε την Παρασκευή, λέγοντας:

«Δεν πάει να τη διάλεξε το "Elite", θα δει σήμερα ποιος είναι το αφεντικό».
Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK