18:43 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 0 0
Βρείτε μας

Ανατρεπτικό ήταν το πλατό αποχώρησης του «GNTM 3», που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11), καθώς τέσσερις παίκτες επέστρεψαν στον διαγωνισμό και πλέον έμειναν 11 παίκτες σε αυτόν, με το «campaign room» να δέχεται... πλήγμα.

Μπορεί να έφτασε στους οκτώ τους «GNTM 3» αλλά, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (16/11) στο STAR, ο Σήφης αποχώρησε και άφησε άλλους 11 παίκτες στο σπίτι του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι, επέστρεψαν σε αυτό και έτσι, όχι μόνο έδωσαν νέα πνοή, αλλά ανέτρεψαν τα δεδομένα και το «campaign room» επανενώθηκε (Αιμιλιάνο, Εμάνουελ, Ηρακλής και Σήφης).

Με αφορμή την ταινία «Karate Kid» και το «Kung Fu Panda», οι συμμετέχοντες έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα, σε ζευγάρια και, φυσικά, με απόλυτο συγχρονισμό στον φακό του Mike Tsitas.

Οι παίκτες που πήραν τη δουλειά και η αποχώρηση

Κατά την κρίση της κοινής φωτογράφισης του Ηρακλή και του Εμάνουελ, η Βίκυ Καγιά χαρακτήρισε ως «ποιητικές εκφράσεις» των δύο αγοριών και εξέφρασε την έκπληξή της για το αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ είχαν την καλύτερη προσπάθεια, όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, σε απόδοση ακολούθησαν ο Έντουαρντ και ο Δημοσθένης, με την Καγιά να επισημαίνει πως αν οι λήψεις ήταν ατομικές, ο 29χρονος θα διεκδικούσε την καλύτερη φωτογραφία.

Η Ξένια και η Παρασκευή ήταν επόμενες σε απόδοση και, έπειτα, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα.

Ως εκ τούτου, υποψήφια ζευγάρια προς αποχώρηση ήταν ο Αιμιλιάνο με τη Λία και ο Ανδρέας με τον Σήφη, με τον Κρητικό συμμετέχοντα να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM αποχώρηση, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK