00:32 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το πώς γλίτωσε ως εκ θαύματος από ένα τροχαίο ατύχημα, με μόνη πληγή στο γόνατο του σε μορφή Σταυρού, αφηγήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11).

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από μερικά χρόνια, μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω», που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/11).

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γλίτωσε ως εκ θαύματος από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του καθώς, όπως είπε, «η μοναδική πληγή στο γόνατο του ήταν σε μορφή Σταυρού».

Ο ίδιος αφηγήθηκε το περιστατικό, λέγοντας:

«Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και τη γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου».

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε:

«Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω "εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου"».
Tags:
ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK