03:35 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 0 0
Βρείτε μας

Αισθησιακός και άνετος ήταν ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης αποχώρησης του «GNTM 3», η οποία μεταδόθηκε την Τρίτη (17/11).

Ο Ηρακλής κατάφερε και αντεπεξήλθε στη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11) στο STAR, παρά τους αντιπερισπασμούς που υπήρχαν κατά τη φωτογράφισή του.

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ οπότε το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης δοκιμασίας επιβράβευσης απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Κάθε παίκτης φωτογραφήθηκε μόνος του στο σετ και έχοντας επιλέξει μια κάρτα με κάποια σύμβολα, το οποίο αντιστοιχούσε στην ιδιότητα ενός προσώπου, το οποίο προέρχεται από το πρόγραμμα του σταθμού, και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του σετ του Ηρακλή, εισέβαλε στο πλατό ο Κώστας Στεφανής, οικοδεσπότης του «Traction», και έφερε τα πάνω-κάτω, αφού έπαιζε με κάρτες και... τελικές ταχύτητες supercars, όπως είναι η Bugatti.

Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός παίκτης δεν αποσυντονίστηκε και απέδωσε τα μέγιστα στο κόνσεπτ της φωτογράφισης.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK