21:36 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 0 0
Βρείτε μας

Premium αισθητική και εμπόδια είχε η φωτογράφιση του Ανδρέα κατά τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11).

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε γέλια ο Ανδρέας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής του για τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3» που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11).

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ οπότε το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης δοκιμασίας επιβράβευσης απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Κάθε παίκτης φωτογραφήθηκε μόνος του στο σετ και έχοντας επιλέξει μια κάρτα με κάποια σύμβολα, το οποίο αντιστοιχούσε στην ιδιότητα ενός προσώπου, το οποίο προέρχεται από το πρόγραμμα του σταθμού, και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του σετ του Ανδρέα, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, σχολιαστής του «Shopping Star», ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian, εισέβαλε στο πλατό και με τις ατάκες του έκανε τον 20χρονο παίκτη να γελάσει.

Ο Χαρισόπουλος, μεταξύ άλλων, ρώτησε τον Ανδρέα «τι ομάδα είναι;» και ήταν η μόνη στιγμή που ο νεαρός τού απάντησε, λέγοντας:

«Παναθηναϊκάρα!».
Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK