10:29 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (203)
0 0 0
Βρείτε μας

Σέξι εσώρουχα, «τρικλοποδιές» και άρωμα καφέ περιλάμβανε η φωτογράφιση αποχώρησης του «GNTM 3» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11).

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τους 11 εναπομείναντες συμμετέχοντες του «GNTM 3» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11) στο STAR.

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ οπότε το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης δοκιμασίας επιβράβευσης απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Κάθε παίκτης φωτογραφήθηκε μόνος του στο σετ και έχοντας επιλέξει μια κάρτα με κάποια σύμβολα, το οποίο αντιστοιχούσε στην ιδιότητα ενός προσώπου, το οποίο προέρχεται από το πρόγραμμα του σταθμού, και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ, ως νικητές της προηγούμενης δοκιμασίας αποχώρησης, επέλεξαν από έναν παίκτη ο καθένας ο οποίος είχε μόλις ενάμισι λεπτό, αντί για τρία, στη διάθεσή του για τη φωτογράφιση.

Ως εκ τούτου, ο Ηρακλής ανέθεσε το μειονέκτημα του χρόνου στην Παρασκευή και ο Εμάνουελ στον Δημοσθένη.

Όσον αφορά στο πλεονέκτημα της δοκιμασίας, ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν -εάν ήθελαν- ένα ζευγάρι ωτασπίδων.

Θέμα:
GNTM 3 (203)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK