13:57 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (182)
0 01
Βρείτε μας

Δέκα παίκτες, έξι αγόρια και τέσσερα κορίτσια, απέμειναν στο «GNTM 3» μετά και το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11).

Πικρός ήταν ο καφές για τη Μαρινέλα, η οποία αποχώρησε από το «GNTM 3» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11) στο STAR, και έφυγε μια ανάσα από το top 10 του διαγωνισμού μοντέλων.

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ οπότε το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης δοκιμασίας επιβράβευσης απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Κάθε παίκτης φωτογραφήθηκε μόνος του στο σετ και έχοντας επιλέξει μια κάρτα με κάποια σύμβολα, το οποίο αντιστοιχούσε στην ιδιότητα ενός προσώπου, το οποίο προέρχεται από το πρόγραμμα του σταθμού, και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των λήψεων.

Η παίκτρια που «πήρε τη δουλειά» και η αποχώρηση

Η Βίκυ Καγιά, μετά το πέρας της κρίσης από τα τέσσερα μέλη της επιτροπής, ανακοίνωσε πως η καλύτερη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν της Ξένιας και της Παρασκευής, με την τελευταία να αναδεικνύεται νικήτρια.

Έτσι, μετά την Παρασκευή και την Ξένια, σε απόδοση ακολούθησαν ο Ηρακλής, η Μαριαγάπη, ο Εμάνουελ, η Λία, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο.

Ο Δημοσθένης, ο Έντουαρντ και η Μαρινέλα βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση με την κοπέλα να φεύγει από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Θέμα:
GNTM 3 (182)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK