08:09 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξομολογητική διάθεση είχε η Ναταλία Γερμανού, την Τετάρτη (18/11), και εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct» πως «κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της».

Η Ναταλία Γερμανού ήταν προσκεκλημένη, την Τετάρτη (18/11), στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ALPHA και παραδέχθηκε πως κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της, δηλαδή του σπουδαίου δημοσιογράφου, Φρέντυ Γερμανού.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός είπε στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct»:

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη, δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

Η ίδια, μάλιστα, θυμήθηκε πότε ο Φρέντυ Γερμανός αντέδρασε πολύ άσχημα σε κάποια επιθυμία της Ναταλίας Γερμανού.

Χαρακτηριστικά, η ξανθιά παρουσιάστρια τόνισε:

«Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός, αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός, γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε "να μου πεις ακριβώς και ό,τι θέλεις να κάνεις, θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας" και όταν του είπα πως "θέλω να γίνω ηθοποιός", μου απάντησε "αυτό ξέχνα το!". Μετά, του είπα "μήπως να γίνω τραγουδίστρια;", μου είπε "και αυτό ξέχνα το!". Του είπα, τότε, "τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το;". Μου είπε "θα γίνεις δημοσιογράφος!". Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».
Tags:
Alpha, Τάκης Χατζής, Ναταλία Γερμανού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK