14:30 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Άρτιο και ονειρικό ήταν το σετ φωτογράφισης του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνο, όπως φάνηκε στο πλαίσιο της δοκιμασίας αποχώρησης του «GNTM 3», που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (23/11).

Ιδιαίτερο ήταν το σετ φωτογράφισης του «GNTM 3», κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (23/11) στο STAR, με τον Δημοσθένη και τον Αιμιλιάνο να ενθουσιάζουν. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο καμπάνιας για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν γράμματα της αλφαβήτου σε ζευγάρια, μόνο που αυτή τη φορά, στάθηκαν σε ξυλοπόδαρα.

Οι παίκτες, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπάθησαν να σταθούν στο... ύψος των περιστάσεων.

Ως εκ τούτου, ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο, έπειτα από επιλογή της Παρασκευής συνεργάστηκαν... ονειρικά -όπως είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί- και σχημάτισαν το Α.

Τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν πλάι και ένωσαν το κεφάλι τους, σε μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία, και παρά την πτώση που είχαν από τα ξυλοπόδαρα, ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK