20:35 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 01
Βρείτε μας

Βατερλό αποδείχθηκε η δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», σύμφωνα με τους κριτές του διαγωνισμού κατά το επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τρίτη (24/11).

Η μια απογοήτευση διαδεχόταν την άλλη στο πλατό του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (24/11) στο STAR, καθώς οι κριτές δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση των εννέα παικτών στη δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, οι διαγωνιζόμενοι ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που θα έφτανε στο πλατό.

Ως εκ τούτου, φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά κλήθηκαν να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου.

Τα ζευγάρια που συνεργάστηκαν, καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη που, ως νικητής του τελευταίου πλατό, είχε και το στρατηγικό πλεονέκτημα, με τον έναν να είναι art director του άλλου.

Έτσι, η Ζενεβιέβ Μαζαρί χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εβδομάδα του παιχνιδιού ως τη «χειρότερη».

Μετά την κρίση, στο πλατό μπήκε ο Γιώργος Καράβας, coach των μοντέλων, ζητώντας τους να μην γίνει καμία αποχώρηση.

Παρά το αρχικό σοκ της πρότασής του, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως ούτε καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας αποχώρησης θα αναδειχθεί αυτή τη φορά, αλλά ούτε και χειρότερη και έτσι όλοι οι παίκτες παρέμειναν στο σπίτι του διαγωνισμού, παρά τις καλές προσπάθειες του Δημοσθένη και της Παρασκευής.

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK