15:20 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Γεμάτο από συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης ήταν η αρχή του σημερινού επεισοδίου του GNTM 3 με τους παίκτες να συναντούν τους γονείς τους.

Μπροστά σε μια συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα βρέθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι διαγωνιζόμενοι, καθώς η παραγωγή τούς επεφύλασσε μια πραγματικά συγκινητική έκπληξη.

Οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους γονείς τους, με αποτέλεσμα όλοι να λυγίσουν από τα συναισθήματα που τους κατέκλυσαν.

Η Λία με τον σύντροφό της
© Φωτογραφία : www.instagram.com/gntmgr
Η Λία με τον σύντροφό της

Η συγκίνηση μάλιστα ήταν εμφανής όχι μόνο στους διαγωνιζόμενους αλλά και στους κριτές, αφού στις συναντήσεις αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες από την παιδική ηλικία του κάθε μοντέλου αλλά και ιστορίες από τη ζωή του καθενός, με αποτέλεσμα να μην λείψουν ακόμα και δάκρυα.

Ο Ηρακλής δακρύζει στη δοκιμασία με τους γονείς
© Φωτογραφία : www.instagram.com/gntmgr
Ο Ηρακλής δακρύζει στη δοκιμασία με τους γονείς

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους συγγενείς τους, αφού η πρώτη δοκιμασία αφορούσε στην αναπαράσταση μιας παλιάς φωτογραφίας όσο πιο πιστά γίνεται.

Η Μαριαγάπη ως παιδί με τη μητέρα της
© Φωτογραφία : www.star.gr/
Παλιά φωτογραφία της Μαριαγάπης με τη μητέρα της

 

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Γιώργος Καράβας, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Star, Greece's Next Top Model, GNTM, GNTM 3
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK