09:00 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 αντιμετώπισαν δυσκολίες όταν βρέθηκαν να αιωρούνται σε ύψος 30 μέτρων και να φωτογραφηθούν ως σούπερ ήρωες.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη δοκιμασία κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3, καθώς θα έπρεπε να εμφανιστούν ως σούπερ ήρωες.

Οι διαγωνιζόμενοι, αιωρούμενοι στον αέρα φωτογραφήθηκαν σε ένα κόνσεπτ με το όνομα «Urban Super Heroes» για την εταιρεία Tsakiris Mallas.

Η προετοιμασία για τη φωτογράφηση στον αέρα
© Φωτογραφία : Star Chanell
Η προετοιμασία για τη φωτογράφηση στον αέρα

Οι δυσκολίες ήταν πολλές, καθώς η φωτογράφιση περιοριζόταν σε λίγα κλικ, ενώ οι διαγωνιζόμενοι αιωρούνταν σε ύψος 30 μέτρων, δεμένοι από ιμάντες, προσπαθώντας να αναδείξουν τα ρούχα τους αλλά και να επιτύχουν τις κατάλληλες πόζες.

Ο Έντουαρντ κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης στον αέρα
© Φωτογραφία : Star Chanell
Ο Έντουαρντ κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης στον αέρα

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον, ενώ ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους δήλωσαν απογοητευμένοι από την προσπάθειά τους, με μερικούς να αποκαλύπτουν πως τους φόβισε το ύψος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να δώσουν το 100%.

 

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, καγιάκ, Γιώργος Καράβας, Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK