14:12 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Το σχόλιο του φωτογράφου που διερωτήθηκε αν η Μαριαγάπη είναι ερωτευμένη, έφερε την αντίδραση της ίδιας της Μαριαγάπης αλλά και σχόλια άλλων.

Το σχόλιο του φωτογράφου που ανέλαβε να απαθανατίσει τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3 σχετικά με τη σχέση μεταξύ του Εμιλιάνο και της Μαριαγάπης, κατά τη δοκιμασία Urban Super Heroes, έφερε περαιτέρω σχόλια από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Ο φωτογράφος έκανε το σχόλιό του, τη στιγμή που η Μαριαγάπη βρισκόταν στον αέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ξέρω που έχεις το μυαλό σου ή αν είσαι ερωτευμένη».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έφερε την αντίδραση της Μαριαγάπης, η οποία δήλωσε «ερωτευμένη δεν ξέρω αν είμαι, αλλά θα μπορούσα».

Ο Ηρακλής από την πλευρά του δήλωσε πως «βλέπω τη Μαριαγάπη λίγο παραπάνω ερωτευμένη απ' ό,τι θα έπρεπε», ενώ για τα αισθήματα της Μαριαγάπης μίλησε και η Λία, η οποία είπε πως «δεν ξέρω αν ο Εμιλιάνο είναι ερωτευμένος αλλά η Μαριαγάπη σίγουρα είναι».

Ο Εμιλιάνο στην προετοιμασία της φωτογράφησης
© Φωτογραφία : Star Chanell
Ο Εμιλιάνο στην προετοιμασία της φωτογράφησης

Η σχέση μεταξύ του Εμιλιάνο και της Μαριαγάπης ωστόσο, φιλική ή ερωτική έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κλίμα, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να υποστηρίζουν πως υπάρχει μια διάχυτη τρυφερότητα στην ατμόσφαιρα.

 

 

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Greece's Next Top Model, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK