16:26 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο έμπειρος Ηρακλής, αφού έχει συμμετάσχει στο γύρισμα πολλών βίντεο κλιπ, ενθουσίασε τους κριτές, την Τάμτα και τον Mente Fuerte στη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που μεταδόθηκε την Τρίτη (01/12).

Ο Ηρακλής δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης κατά τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (01/12), στο STAR, αφού όχι μόνο έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ, αλλά έχει συνεργαστεί και με την Τάμτα, που μαζί με τον Mente Fuerte, ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή.

Η ημέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης άρχισε με μουσική και ο ρυθμός έδωσε το έναυσμα για άμεση ετοιμασία και αναχώρηση από το σπίτι, με το «πάρτι» να συνεχίζεται στο σετ, το οποίο μετατράπηκε σε ατμοσφαιρικό κλαμπ για να υποδεχθεί δύο λαμπερούς καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής σόου μπιζ και ο επιβλητικός Mente Fuerte, έφεραν στο παιχνίδι τη νέα τους επιτυχία, με τίτλο «Δεν είσαι εδώ», και τα μοντέλα συμμετείχαν στην προωθητική αφίσα του κομματιού.

Ο Ηρακλής έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ και ένα από αυτά ήταν και το «Replay», με το οποίο η Τάμτα εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Έτσι, ο παίκτης μετουσίωσε την εμπειρία που έχει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και εντυπωσίασε την Τάμτα, τον Mente Fuerte, τον Γιώργο Καράβα, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη.

Μάλιστα, ο Καράβας τού είπε:

«Μακάρι να μπορούσες να δεις τις φωτογραφίες σου!».

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, δήλωσε πως ήταν ικανοποιημένος τόσο από την απόδοσή του όσο και από το ότι οι κριτές «θαύμασαν» -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- τις λήψεις του.

Θέμα:
GNTM 3 (229)
Tags:
Star, Greece's Next Top Model, GNTM 3, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK