12:27 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
GNTM 3 (229)
0 01
Βρείτε μας

Ο Ανδρέας τα άκουσε κατά τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (01/12), τόσο από τον Γιώργο Καράβα όσο ακόμα και από τον Mente Fuerte.

Με μειονέκτημα φωτογραφήθηκε ο Ανδρέας για τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη (01/12), στο STAR αλλά τα άκουσε ακόμα και από τον Mente Fuerte.

Η ημέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης άρχισε με μουσική και ο ρυθμός έδωσε το έναυσμα για άμεση ετοιμασία και αναχώρηση από το σπίτι, με το «πάρτι» να συνεχίζεται στο σετ, το οποίο μετατράπηκε σε ατμοσφαιρικό κλαμπ για να υποδεχθεί δύο λαμπερούς καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής σόου μπιζ και ο επιβλητικός Mente Fuerte, έφεραν στο παιχνίδι τη νέα τους επιτυχία, με τίτλο «Δεν είσαι εδώ», και τα μοντέλα συμμετείχαν στην προωθητική αφίσα του κομματιού.

Η Ξένια ανέθεσε στον Ανδρέα το μειονέκτημα της δοκιμασίας και έτσι ο παίκτης κλήθηκε να φωτογραφηθεί χωρίς να ακούει τη μουσική του τραγουδιού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Ωστόσο, οι κινήσεις του ήταν «σκληρές», με τον Ανδρέα να μην ακούει τις οδηγίες του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Τάμτα προσπάθησε να τον βοηθήσει, τραγουδώντας του το κομμάτι, αλλά ο Mente Fuerte τού ανέφερε:

«Είσαι αντιδραστικός, έτσι ήμουν και εγώ στην ηλικία σου, αλλά στα 28 μου πια έμαθα να ακούω».

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε και ξέσπασε.

Θέμα:
GNTM 3 (229)
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK