05:10 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακοίνωση μέσω της οποία γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας με τον δημιουργό Ανδρέα Γεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν εξέδωσε το Mega.

Αναταραχή στο τηλεοπτικό τοπίο έχει προκαλέσει το νέο για τη μεταγραφή του σκηνοθέτη – σεναριογράφου και ηθοποιού Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως δημοσιοποιήθηκε, ο Κύπριος δημιουργός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, με κατεύθυνση τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου θα δημιουργήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα ονομάζεται «Η Γη της Ελιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Η επίσημη ανακοίνωση

Τη μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου και την αποκλειστική συνεργασία του δημιουργού με το Mega έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το ίδιο το κανάλι, αναφέροντας πως:  

«Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.
Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.
Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.
Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του».
Tags:
ανακοίνωση, μεταγραφή, Mega, ΣΚΑΪ, τηλεοπτικός σταθμός, τηλεοπτικές σειρές, τηλεοπτική σειρά, Ανδρέας Γεωργίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK