15:28 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποκάλυψαν, την Πρωτοχρονιά, την ημερομηνία της τηλεοπτικής επιστροφής του, με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέλεξε την Πρωτοχρονιά για να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό πως θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, μέσα από τη συχνότητα του OPEN και, μάλιστα, σε καθημερινή βάση, στις 20:00.

Πάντως, η μεταγραφή του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση και του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ανακοινωθεί, στις 10 Δεκεμβρίου με κάθε επισημότητα.

Χαρακτηριστικά, τότε αναφερόταν -μεταξύ άλλων- το εξής:

«Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο", επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το "Ράδιο Αρβύλα" και στη late night με το "Βινύλιο"».

Μάλιστα, οι ίδιοι φρόντισαν να προετοιμάσουν το τηλεοπτικό κοινό για την επάνοδό τους στην τηλεόραση, με ένα βίντεο διάρκειας 22 λεπτών που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Tags:
Open TV, πρεμιέρα, Ράδιο Αρβύλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK