09:09 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στη σχέση που έχει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκε, τη Δευτέρα (04/01), ο Πέτρος Φιλιππίδης που βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ενώ ο ηθοποιός, στη συνέχεια, δάκρυσε με τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου.

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», τη Δευτέρα (04/01), και μίλησε για τη σχέση που έχει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώ δάκρυσε με τα όσα είπε για εκείνον ο Χρήστος Θηβαίος.

«Τρώω και εγώ λίγο ξύλο απ' όσα λέει ο Μπέζος»

Χαρακτηριστικά, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (ΕΡΤ), δήλωσε πως τα media αρχικά τον συμπαθούσαν και πως ο ίδιος «τρώει λίγο ξύλο» απ' όσα δηλώνει κατά καιρούς ο Γιάννης Μπέζος.

Ειδικότερα, ο Φιλιππίδης είπε:

«Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Τη μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε "γιατί το έκανε αυτό;". Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος, εγώ μπορεί να μην συμμετέχω, αλλά μπαίνω και εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω και εγώ λίγο ξύλο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια νέα οπτική στα πράγματα που λέει δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά τη δουλειά του, φτάνει να το αποδεικνύει».

Δάκρυσε ο Φιλιππίδης από τα λόγια του Θηβαίου

Σε άλλο σημείο της εκπομπής εμφανίστηκε ο Θηβαίος και ο τραγουδοποιός εκφράστηκε θερμά για τον Φιλιππίδη και ο ηθοποιός συγκινήθηκε.

Χαρακτηριστικά, ο Θηβαίος ανέφερε:

«Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει τη μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά».
Tags:
Πέτρος Φιλιππίδης, ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK