04:44 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Το όνειρο που είδε η Κάτια Ταραμπάνκο, το αγώνισμα για την ασυλία που εξελίχθηκε σε αγώνα - θρίλερ και η στεναχώρια ενός παίκτη των Μαχητών κυριάρχησαν στο επεισόδιο της Τρίτης.

Με μια συγκινητική στιγμή που αφορούσε σε όνειρο, με δύο αγωνίσματα, εκ των οποίων το ένα ήταν για τη δεύτερη ασυλία και για αυτό οι παίκτες «έδωσαν» ότι μπόρεσαν, καθώς και με μια πρωτιά, με τους «Διάσημους» να κερδίζουν για πρώτη φορά ασυλία, ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2021 που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το όνειρο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Πριν ακόμα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα, η συναισθηματική φόρτιση που έχουν οι παίκτες, αποκαλύφθηκε για ακόμα μια φορά, με την Κάτια Ταραμπάνκο να «λυγίζει» όταν περιέγραψε ένα όνειρο που είδε το προηγούμενο βράδυ.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη εκ μέρους της Κάτιας, ήταν μια ερώτηση του Γιώργου Λιανού, για το πως αισθάνονται οι «Διάσημοι» ύστερα από τις επανειλημμένες ήττες που έχουν υποστεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μοντέλο είδε αγαπημένα της πρόσωπα την ώρα που κοιμόταν, γεγονός που την έκανε να πιστέψει πως θα της φέρουν λίγη τύχη παραπάνω.

Ο αγώνας για την ασυλία και η νικήτρια ομάδα

Κατά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι παίκτες αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε μια σχετικά δύσκολη δοκιμασία, αφού είχαν δεμένα τα μάτια τους προκειμένου να μην βλέπουν και πάνω σε ένα στρογγυλό πλαίσιο έπρεπε να πιάσουν ένα σημαιάκι από την πλάτη του παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Μια δοκιμασία δηλαδή στην οποία όλοι έπρεπε να επιδείξουν μεγάλο αίσθημα αντίληψης, αφού δεν μπορούσαν να δουν.

Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα, ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν αυτός που «έδωσε» το τελειωτικό «χτύπημα» στην ομάδα των «Μαχητών», εξασφαλίζοντας για τη δική του ομάδα, αυτή των «Διασήμων» τη νίκη.

Έτσι, οι «Διάσημοι» για πρώτη φορά κατάφεραν να κερδίσουν έναν αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι «Μαχητές» να βρεθούν στη θέση να πρέπει να καταλήξουν στο άτομο που πίστευαν πως ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα της ομάδας τους.

Κατά την ψηφοφορία, τις περισσότερες ψήφους μάζεψαν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Νίκος Μπαρτζής και τελικά ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών».

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας μάλιστα, ο Κώστας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά  και τη στεναχώρια του, για τις πολλές ψήφους που συνέλεξε, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά το γεγονός αυτό τον άφησε έκπληκτο.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK