14:42 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή ανακοινώθηκε, τη Δευτέρα (11/01), καθώς ο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε την ένταξη του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του και, μάλιστα, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» του βρήκε ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (11/01), καθώς ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του δημοσιογράφου στον σταθμό και, μάλιστα, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά που παρουσιάζει την εκπομπή «Το Πρωινό» και ήταν η τέως σύζυγός του.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 τονίζεται το εξής:

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει "καλημέρα" μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο "Πρωινό".

Ακόμα, ο σταθμός προσθέτει:

«Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό "αέρα" και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το "μαζί" και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».
Tags:
ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK