19:59 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, τη Δευτέρα (11/01), η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Για τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν παιδί, για τον εγκλεισμό εν μέσω εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 και για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της μίλησε, τη Δευτέρα (11/01), η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

«Ακυρώθηκαν συναυλίες που είχα κανονίσει στην Ισπανία»

Η πανδημία της νόσου COVID-19 ανέτρεψε τα σχέδια όλων των καλλιτεχνών και έτσι ούτε η Αρβανιτάκη έμεινε ανεπηρέαστη από τις συνθήκες.

Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού».

«Πέρασα δύσκολη εφηβεία μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Η Αρβανιτάκη, στη συνέχεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν παιδί, και κατά πόσο αυτή τη στιγμάτισε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τόνισε:

«Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν "φύγει". Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι, έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω πως αν ζούσε, θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται».

«Είναι δύσκολες οι ισορροπίες στον έρωτα»

Πάντως, η Αρβανιτάκη σχολίασε και τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, τονίζοντας πως είναι δύσκολες οι ισορροπίες ανάμεσα στην καλλιτεχνική πορεία και στην οικογένεια.

Ειδικότερα, η ερμηνεύτρια σημείωσε:

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και, από εκεί και πέρα, τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρας-παιδιού. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, έγινα πιο σκληρή».
Tags:
ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, Ελευθερία Αρβανιτάκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK