16:25 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 44
Βρείτε μας

Τον δημοφιλή αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, ο οποίος υποστήριξε πως προέβλεψε τις άσχημες συνθήκες που βιώνουμε από το 1998, φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, μιλώντας για τις προβλέψεις του για το μέλλον αλλά και, όπως υποστηρίζει, τα όσα έχουν επιβεβαιωθεί από προβλέψεις που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν.

Οι προβλέψεις για τα άσχημα γεγονότα του 2020 που είχαν γραφτεί από το 1998

Όπως δήλωσε ο κύριος Λεφάκης, τα γεγονότα του έτους που πέρασε, το 2020, με την πανδημία του κορονοϊού, τα είχε προβλέψει από το 1998 και ως επιβεβαίωση ανέφερε το βιβλίο που είχε γράψει τότε, στο οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί σε κάποιες «καμπές», όπως, για παράδειγμα, το 2010 και το 2020.

«Ελπίζω, μετά από όσα έχουν γίνει, ο εκδοτικός οίκος να αποφασίσει να επανεκδώσει το βιβλίο» δήλωσε ο κύριος Λεφάκης, αναφερόμενος στο βιβλίο που είχε γράψει πριν από 22 χρόνια, όταν και όπως είπε αναφερόταν στα όσα βιώσαμε τον περασμένο χρόνο.

Πότε θα αρχίσει η ανάκαμψη

Σύμφωνα με τον δημοφιλή αστρολόγο, η ανθρωπότητα θα αρχίσει να εξέρχεται από τις άσχημες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει από το 2022 ενώ από το 2024 θα αρχίσει να απολαμβάνει τους καρπούς των αλλαγών που θα έχουν επιταχυνθεί από τα όσα συμβαίνουν σήμερα.

«Θα δούμε μεγάλη προσφορά από την ψηφιακή τεχνολογία και τη ρομποτική» δήλωσε ο κύριος Λεφάκης, τομείς οι οποίοι τώρα είναι τομείς που βοηθούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως είπε ο κύριος Λεφάκης, χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως η πρόσφατη σύνοδος του Δία και του Κρόνου, του αστρονομικού φαινομένου που πραγματοποιήθηκε πριν από ορισμένες εβδομάδες, είχε ξανασυμβεί το 1960.

Ύστερα, έκανε τους παραλληλισμούς με τις δύο εποχές του τότε και του τώρα.

Όσον αφορά το νέο έτος, το 2021, ο κύριος Λεφάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής», ενώ προέβλεψε πως θα υπάρξουν αλλαγές σε ηγεσίες, με διενέργεια εκλογών.

Στη συνέχεια, επανέλαβε πως θετικά πράγματα για την ανθρωπότητα θα πρέπει να περιμένουμε από το 2024.

Tags:
ζώδιο, ζώδια, Γρηγόρης Αρναούτογλου, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK