20:17 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα μια ανατροπή επεφύλασσε το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor 2021, αφού η επιδεινωμένη υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού.

Αρκετά δύσκολο, απαιτητικό φαίνεται με κάθε επεισόδιο πως είναι ο νέος κύκλος του Survivor 2021, αφού αν και βρίσκεται ακόμα στην αρχή, οι ανατροπές που έχουν γίνει αλλά κυρίως τα προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει, αποκαλύπτουν τις δυσκολίες που περνούν οι διαγωνιζόμενοι.

Έτσι, μετά από δηλητηριάσεις και λιποθυμίες που είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια, στο αποψινό τόσο η Μαριπόζα όσο και η Κάτια έδειξαν πως ενδεχομένως έχουν φτάσει στα όρια των φυσικών τους αντοχών.

Η αδιαθεσία της Μαριπόζα

Ύστερα από το δύσκολο αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι παίκτες, του οποίου το κέρδος ήταν ένα έπαθλο επικοινωνίας, ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του συμβουλίου προκάλεσε αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, η Μαριπόζα άρχισε να χάνει την ανάσα της, να χλομιάζει και να ιδρώνει, με πολλούς συμπαίκτες της αλλά και τους τηλεθεατές να παρατηρούν πως δεν έχει πλήρη αντίληψη του τι γινόταν γύρω της.

Με τη βοήθεια όσων ήταν κοντά, οι οποίοι την βοήθησαν, η παίκτρια τελικά άρχισε σιγά-σιγά να αισθάνεται καλύτερα, αλλά το περιστατικό αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαγωνιζόμενοι.

Καμία αποχώρηση – Ερωτηματικό για την υγεία και ενδεχόμενη αποχώρηση της Κάτιας

Όσον αφορά την ομάδα των «Διάσημων», οι οποίοι έχουν δει διάφορους από τους παίκτες της ομάδας τους να αποχωρούν, όπως τον Μιχάλη Αρναούτη και την Αγγελική Λάμπρη, ήταν έτοιμοι να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη.

Ωστόσο, η υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία υπενθυμίζεται πως είχε φτάσει να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά από δοκιμασία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη δει γιατρός, επιδεινώθηκε για ακόμα μια φορά.

Με διάφορες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοάνοσο νόσημα, το μοντέλο μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Το συγκεκριμένο γεγονός όμως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής της από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού να αποφασίσουν να μην υπάρξει αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αυτό λοιπόν ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, λόγια που ανακούφισαν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Καλλίδης, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Ανθή Σαλαγκούδη, οι οποίοι βάσει αυτής της απόφασης θα συνεχίσουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι.

Όσο για την Κάτια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Tags:
Κάτια Ταραμπάνκο, Survivor 2021, Survivor
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK