06:03 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Μετά από την «απαγωγή» των τριών κριτών του Masterchef, οι υπεύθυνοι της εκπομπής ανακοίνωσαν την ημερομηνία της πρεμιέρας του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μπορεί στο τρέιλερ του Masterchef 5 οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος να φαίνονται έκπληκτοι όταν οι «απαγωγείς» τους αποκαλύπτουν τις ταυτότητές τους, αλλά η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής επεφύλασσε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές, ανακοινώνοντας την πρεμιέρα της εκπομπής.

Έτσι, το τηλεοπτικό κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει τους γευστικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη του καλύτερου σεφ στον πέμπτο κύκλο της εκπομπής από το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, ημερομηνία που αποτελεί επίσης έκπληξη, αφού δεν συνηθίζεται να μεταδίδεται πρεμιέρα το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως σε μια τέτοια κίνηση είχαν προχωρήσει και οι υπεύθυνοι του GNTM, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρεμιέρα του διαγωνισμού ημέρα Κυριακή.

Οι διαφορές με τους προηγούμενους κύκλους

Η μία σημαντικότερη αλλαγή που θα παρατηρήσουν οι τηλεθεατές στον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, είναι το γεγονός πως όλα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο, αφού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και για την ασφάλεια τόσο των παιχτών όσο και των υπεύθυνων της εκπομπής, δεν θα γίνουν εξωτερικά γυρίσματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ιατρικές εξετάσεις σε όλους, ώστε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με κρούσμα να απομμονωθεί κατευθείαν, ώστε να μην επηρεάσει την τηλεοπτική παραγωγή.

Μια ακόμα διαφορά έγκειται στο γεγονός πως σε αυτόν τον κύκλο, ο κάθε κριτής δεν θα έχει τη δική του ομάδα.

Κατά τα άλλα, οι κριτές θα είναι όπως πάντα οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι και θα επιλέξουν το άτομο που θα γίνει ο επόμενος Masterchef και θα λάβει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Tags:
πρεμιέρα, MasterChef 5, MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK