09:03 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αποκαλύπτοντας πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη νίκη της.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, για την καθημερινότητά της μετά από τη νίκη της αλλά και για την ερωτική της ζωή.

Όλα είναι καλά – Δεν έχω ακούσει κακά λόγια

Ερωτώμενη από τον Θέμη Γεωργαντά για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά από τη νίκη της στο Big Brother, η Άννα Μαρία δήλωσε πως «όλα είναι υπέροχα» και πως η ζωή της κυλά όμορφα.

Όταν ο Θέμης αναφέρθηκε στο αν δέχθηκε ή δέχεται άσχημα σχόλια από τον κόσμο, η νικήτρια του ριάλιτι απάντησε χωρίς δισταγμό πως «όλα τα λόγια που ακούω είναι καλά. Δεν ακούω κακά σχόλια», απόδειξη ενδεχομένως της αποδοχής της από τον κόσμο, ο οποίος ήταν και αυτός που την ανέδειξε νικήτρια.

Οι ερωτήσεις για τα ερωτικά – Τι «υπήρχε» ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη

Στο «εξομολογητήριο» της εκπομπής του Θέμη, όπου όπως ορίζουν οι κανόνες της εκπομπής οι καλεσμένοι πρέπει να κάτσουν και να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις, η Άννα Μαρία δέχθηκε και αυτή ερωτήσεις.

Μία από αυτές ήταν αρκετά τολμηρή, αφού ο Θέμης ρώτησε την Άννα Μαρία αν έχει κάνει ποτέ «one night stand», δηλαδή ερωτική επαφή της μια βραδιάς. Η Άννα Μαρία, η οποία από το παιχνίδι είχε δείξει πως στο συγκεκριμένο θέμα προτιμά να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες και ενδεχομένως είναι «παλαιών αρχών», απάντησε στον παρουσιαστή πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την Άννα Μαρία για το αν υπήρξε κάτι «ερωτικό» ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Πυργίδη, αφού όπως της σημείωσε, σε αρκετά περιστατικά φάνηκαν πως είχαν έρθει πολύ κοντά.

Η Άννα Μαρία αμέσως απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, απαντώντας πως απλώς συμπάθησε τον Δημήτρη, αφού είχαν περίπου τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία «είχαμε το ίδιο χιούμορ, σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο», συμπληρώνοντας πως η παρέα μεταξύ τους ήταν κάτι που ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο.
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK