06:46 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόθεση για μια σειρά animation με το σύμπαν του «Game of Thrones» φαίνεται πως έχει το HBO Max, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε την Τετάρτη (27/01, τοπική ώρα).

Η πλατφόρμα του HBO Max μπορεί να γυρίσει μια σειρά animation βασισμένη στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα του «Game of Thrones», σύμφωνα με δημοσίευμα που έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/01, τοπική ώρα). 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Hollywood Reporter» που επικαλείται πηγές, αυτό το ζήτημα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης στο HBO Max και, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούνται συναντήσεις με τους σεναριογράφους για πιθανό γύρισμα της σειράς animation.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το τηλεοπτικό δίκτυο.

Μάλιστα, σε σχετικό δημοσίευμα του «Variety», υποστηρίζεται πως το HBO -σύμφωνα με πηγές- άρχισε να επεξεργάζεται μια ταινία προσαρμοσμένη στην ιστορία του Τζορτζ Μάρτιν, τα γεγονότα της οποίας προηγούνται εκείνων του «Game of Thrones».

Το HBO σχεδιάζει να γυρίσει ένα έργο που βασίζεται στο «The Tale of Dunk and Egg», το οποίο υποτίθεται πως έχει συμβεί σχεδόν έναν αιώνα νωρίτερα από τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Επιπλέον, η τηλεοπτική σειρά «House of the Dragon» ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο και, σε αντίθεση με το «The Tales of Dunk and Egg», έχει γίνει γνωστό πως η πρεμιέρα της προγραμματίζεται για το 2022.

Tags:
animation, Game of Thrones, τηλεοπτική σειρά, σειρά, HBO
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK