03:32 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Για τη ρήξη στη σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μετά την εμφάνισή της στο φορτηγό του Δήμου Αθηναίων την οποία χαρακτήρισε ως «τέρας», μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης την Πέμπτη (04/02).

Τα λεκτικά του βέλη εξαπέλυσε, την Πέμπτη (04/02), ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης εναντίον της τραγουδίστριας Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σχετικά με την εμφάνισή της στο «κάρο του Δήμου Αθηναίων», την οποία και χαρακτήρισε ως «τέρας». 

Ο Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1, και είπε:

«Δεν μετάνιωσα ποτέ για την αντίδρασή μου, δεν ήταν επίθεση, δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά, Σάββατο του Θωμά, επάνω στο κάρο του δήμου, η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά στην κυβέρνηση που καθόλου δεν πηγαίνω χωρίς να έχω ερωτηθεί, δεν θα έλεγα "όχι". Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα "όχι". Με πείραξε που το είδα εγώ και όλος ο κόσμος αυτό το τέρας. Ένα τραγούδι που έχει υποστηριχθεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων. Δεν έκανε κανέναν χαρούμενο αυτό και, κυρίως, εμένα που το έχω γράψει. Είναι σοβαρή ρήξη αυτή που έγινε με την Άλκηστη εκείνη την ημέρα. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν της κρατάω καμία κακία. Αυτό που ζητούσα, ήταν να δοθούν επιτέλους τα επιδόματα στους καλλιτέχνες».

Στη συνέχεια, από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος -όπως είπε ο συνθέτης- «διέλυσε την πρωτεύουσα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό και στην οποία μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ειδικότερα, ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε:

«Στην ηλικία που είμαι, που έχω κάψει το καλύβι μου, δεν είχα κανένα θέμα να μιλήσω για αυτό. Όταν ένας επώνυμος μιλά ανοιχτά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σεξουαλικότητα, αυτό είναι ελευθερία».
Tags:
Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ΑΝΤ1, The 2Night Show, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σταμάτης Κραουνάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK