16:22 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε, την Πέμπτη (04/02), ο Απόστολος Γκλέτσος γιατί, όπως αποκάλυψε, «ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησε τα όρια του θύτη» ως προς τη συμπεριφορά του σε συναδέλφους του.

Στην εκπομπή «TikTalk» του Αντώνη Σρόιτερ, στον ALPHA, βρέθηκε την Πέμπτη (04/02) ο Απόστολος Γκλέτσος και παραδέχθηκε ότι ίσως έχει εκμεταλλευθεί την ισχύ του σε κάποιες συναδέλφους του και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. 

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είπε:

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα. Σαφώς μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής ένα κορίτσι έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες "το βράδυ θα βγούμε" και αυτή για να μην χάσει το ρολάκι ή για να το αυξήσει, γιατί συμβαίνει και αυτό, και εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Τώρα που το σκέφτομαι, έχει γίνει δύο φορές. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί που πρέπει να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γκλέτσος ανέφερε:

«Ζητάω συγγνώμη, αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κάποια ότι έγινε, αλλά το λέω τώρα με αυτήν την ευκαιρία. Το σκέφτομαι τώρα και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι, να καταπιέστηκαν δύο ψυχές και να μην το ήθελαν. Είναι συγκεχυμένα και πολύ ρευστά τα πράγματα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να ζητήσεις συγγνώμη».
Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, TikTalk, Απόστολος Γκλέτσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK