17:47 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή δήλωση του Σταμάτη Φασουλή για τις πρωινές εκπομπές.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή μία δήλωση του Σταμάτη Φασουλή για τις πρωινές εκπομπές στην τηλεόραση και τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μιλώντας στο Happy Day, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα άνοιξε την ψυχή της και αποκάλυψε τα τραυματικά βιώματά της από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Καθίστε φρόνιμα και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη και τα θύματα να μιλήσουν, να πάψει αυτό να γίνεται τσιχλόφουσκα στις πρωινές εκπομπές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Μια δήλωση που πυροδότησε την έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος έκανε λόγο για «κουκούλωμα».

«Όταν στα πρωινάδικα μάς παίρνουν όλοι και παρακαλούν να προβάλουμε τις παραστάσεις είναι καλά. Βγήκαμε εμείς και κατηγορήσαμε κάποιον άνθρωπο; Αν θέλουμε να λάμψει το θέατρο, πρέπει να κουκουλώσουμε;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Ακολούθως, ο Λιάγκας υπογράμμισε πως οι πρωινές εκπομπές δεν είναι τηλεδικαστήριο, σημειώνοντας πως από τη στιγμή που υπάρχει επίσημη καταγγελία, «μπορούμε να πούμε το όνομα», ενώ οι ηθοποιοί πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να «σπάσει» όλο αυτό ή αν θέλουν να τα «κουκουλώσουν» πάλι.

«Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα κύριε Φασουλή, δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Ακολουθούμε κανόνες δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Βγαίνουν οι ηθοποιοί και λένε ότι γίνονται τηλεδικαστήρια, τελικά να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι. Εμείς το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι», κατέληξε.
Tags:
θέατρο, σεξουαλική παρενόχληση, παρενόχληση, κακοποίηση, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK