07:45 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σήμερα, Τρίτη (09/02), δέκα παίκτες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα, με έπαθλο ακόμη πέντε ποδιές που θα τους στείλουν στο σπίτι του MasterChef.

Μετά τη χθεσινή μαγειρική διαδικασία, η οποία δεν είχε ξαναγίνει στην κουζίνα του MasterChef, τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν καθώς πλησιάζει η είσοδος των παικτών στο σπίτι.

Με την έναρξη της δεύτερης φάσης του Bootcamp, οι πρώτοι 14 υποψήφιοι (από τους 28) που είχαν εξασφαλίσει τα δύο «ναι» των κριτών, πήραν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους.

Τελικά, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης κατάφερε να ξεχωρίσει με το πιάτο του και να πάρει την πολυπόθητη ποδιά. Από την άλλη, για τελευταία φορά μαγείρεψαν τρεις παίκτες, οι οποίοι αποχώρησαν από τον διαγωνισμό.

Σήμερα, Τρίτη (09/02), οι 10 που παρέμειναν, θα αγωνιστούν σε μία μάχη σώμα με σώμα, για να κατακτήσουν ακόμη πέντε ποδιές. Θα ανταγωνιστούν μάλιστα σε ζευγάρια.

Οι κριτές ωστόσο δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ο αγώνας για τη διάκριση είναι πιο σκληρός από ποτέ και όσοι πιστεύουν ότι μια δυνατή προσωπικότητα είναι αρκετή για να προχωρήσουν, προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα, καθώς τα απαιτούμενα μαγειρικά κριτήρια βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

 Όσοι πάλι χάσουν την ψυχραιμία τους μέσα στην κουζίνα του MasterChef 5 θα χάσουν και το παιχνίδι.

Tags:
μαγειρική, ριάλιτι, Star, MasterChef 5, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK