15:42 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για τη viral ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» και για το bullying που έχει δεχθεί όταν ήταν παιδί, μίλησε την Πέμπτη (11/02) η Δήμητρα Κατσαφάδου στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ένα από τα viral πρόσωπα των ημερών είναι η χημικός Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς -όπως παραδέχθηκε την Πέμπτη (11/02) στην εκπομπή «The 2Night Show»- την «τρολάρουν συνέχεια για την ατάκα "εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης"». 

«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά»

Φυσικά, η Κατσαφάδου αναφέρθηκε στην ατάκα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και εξήγησε τι είναι για εκείνη η... περιβόητη «ψυχολογία της ύλης».

Χαρακτηριστικά, η χημικός δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1:

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία -η κορωνίδα των επιστημών- είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι Μανιάτες. Μου λένε "Δημητρούλα, πάλι έγινες viral". Είναι η ζωή μου αυτή η φράση! Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν "φυτό". Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19,5 και στις εξετάσεις έγραψα 18,5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην, με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

«Έχω δεχθεί bullying για το επώνυμό μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατσαφάδου αποκάλυψε πως, όταν ήταν παιδί, είχε δεχθεί bullying μιας και το επώνυμο του πατέρα της είναι «Μαλακοδήμου».

Αναλυτικά, η χημικός τόνισε:

«Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει "το όνομά μου είναι Κατσαφάδου"; Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι "Μαλακοδήμου". Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το "Αρναούτογλου" δεν είναι σαν το "Μαλακοδήμου", αλλά πλέον έχει παρέλθει».
Tags:
Δήμητρα Κατσαφάδου, ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, The 2Night Show
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK