12:46 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άναψαν τα αίματα με το καλησπέρα στο σπίτι του «MasterChef 5» καθώς, σύμφωνα με το επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή (12/02) στο STAR, η Ηρώ Περουλάκη και η Λία Μακροστέργιου τσακώθηκαν για μια... μαντινάδα.

Δεν πρόλαβαν να μπουν καλά-καλά στο σπίτι του «MasterChef 5» οι 24 διαγωνιζόμενοι και άρχισαν ήδη οι πρώτοι καβγάδες, όπως φάνηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή (12/02) στο STAR. 

Συγκεκριμένα, κόντεψε να γίνει... η Μάχη της Κρήτης σε δεκαπεντασύλλαβο στο σπίτι του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, ανάμεσα σε δύο γυναίκες, εξαιτίας μιας μαντινάδας.

Οι 24 παίκτες του «MasterChef 5» συγκεντρώθηκαν, για πρώτη φορά, στο σαλόνι του σπιτιού και η Ηρώ Περουλάκη θέλησε να μια πει μια μαντινάδα μόνο που τη διέκοψε η Λία Μακροστέργιου και είπε μια δική της.

Η πρώτη προσβλήθηκε και ζήτησε τον λόγο από τη συμπαίκτριά της αλλά τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν περαιτέρω, με πολλούς διαγωνιζόμενους ωστόσο να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το συμβάν που έγινε με το που μπήκαν στο σπίτι του «MasterChef 5».

Tags:
MasterChef 5, MasterChef, Star, μαντινάδες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK